KAYSERİ / KOCASİNAN - MEHMET TARMAN İLKOKULU

MEHMET TARMAN İLKOKULU

Adres
Erkilet Camikebir Mah. Mehmet Tarman Cad. Süvari Ybş. Halil Sk. No. 8/A Kocasinan / KAYSERİ
Vizyon
Öğrenmenin temel ihtiyaç hissedildiği, hem öğrenenlerin hem de öğretenlerin birbirinin gelişimine yardımcı olduğu, herkesin yaptığından emin olduğu, sürekli öğrenen ve gelişen , sevgi ve kardeşliğin hakim olduğu, erdemli, hayatta ayakları üstünde durabilen ; “Yeni yüzyıl insanını yetiştirmek.”
Misyon
Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda, toplam kalite anlayışını benimsemiş,sürekli öğrenen, tam öğrenme modelini uygulayarak öğrenme eksikliklerini gidermiş, değişim ve gelişmeye açık, teknolojiyi verimli kullanan, çağdaş yönetim felsefesiyle kaliteli hizmet sunan, yetenekli, enerjik, coşkulu, üretken, ne yaptığını bilen, ihtiyaçlara cevap veren,milli ahlaki ve insani değerlere saygılı, sektörde farklı bir, anlayış ile üst kurumlara nitelikli insanlar yetiştirmek, Bu hedef doğrultusunda; Öğrenci merkezli eğitim anlayışı, İktisadi,sosyal ve kültürel kalkınmayı destekleyen, Sorun yerine çözüm arayarak, Takım çalışmasına fırsat sağlayan Sürekli gelişmeyi ilke edinerek Müşteri memnuniyeti anlayışı kapsamında insanlara kaliteli hizmet sunarak , öğrencilerimizi bir üst hayata hazırlamak için varız….
Başarılar
2013-2014 Öğretim yılında okulumuz 2/A sınıfı öğrencileri Çocuk Oyunları "Yağ Satarım Bal Satarım" Şampiyonasında il birincisi olmuşlardır. Öğrencilerimizi ailelerini ve yoğun mesai ve emek harcayan öğretmenimiz Yusuf ARSLAN´a teşekkür ederiz.
Öğretim Şekli :Normal
SABAH: 08.40-11.50 ÖĞLE : 12.40-14.10
Doğalgaz
ADSL (8 Mbit)
0 - Yok.
Kuzey çevre yolu ile Erkilet Kavşağı kesişimi, polis okulu karşısı.
Yerleşim Yeri
Mehmet Tarman İlkokulu, Emel Tarman Görme Engelliler İlkokulu-Ortaokulu ve Mehmet Tarman Ortaokulu ile aynı bahçede.
İl Merkezine 7 Km.