Mehmet Tarman İlkokulu

Vizyon: Öğrenmenin temel ihtiyaç hissedildiği, hem öğrenenlerin hem de öğretenlerin birbirinin gelişimine yardımcı olduğu, herkesin yaptığından emin olduğu, sürekli öğrenen ve gelişen , sevgi ve kardeşliğin hakim olduğu, erdemli, hayatta ayakları üstünde durabilen; “Yeni yüzyıl insanını yetiştirmek.”

Misyon: Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda, toplam kalite anlayışını benimsemiş,sürekli öğrenen, tam öğrenme modelini uygulayarak öğrenme eksikliklerini gidermiş, değişim ve gelişmeye açık, teknolojiyi verimli kullanan, çağdaş yönetim felsefesiyle kaliteli hizmet sunan, yetenekli, enerjik, coşkulu, üretken, ne yaptığını bilen, ihtiyaçlara cevap veren,milli ahlaki ve insani değerlere saygılı, sektörde farklı bir, anlayış ile üst kurumlara nitelikli insanlar yetiştirmek, Bu hedef doğrultusunda; Öğrenci merkezli eğitim anlayışı, İktisadi,sosyal ve kültürel kalkınmayı destekleyen, Sorun yerine çözüm arayarak, Takım çalışmasına fırsat sağlayan Sürekli gelişmeyi ilke edinerek Müşteri memnuniyeti anlayışı kapsamında insanlara kaliteli hizmet sunarak , öğrencilerimizi bir üst hayata hazırlamak için varız.

Başarılar: 2013-2014 Öğretim yılında okulumuz 2/A sınıfı öğrencileri Çocuk Oyunları "Yağ Satarım Bal Satarım" Şampiyonasında il birincisi olmuşlardır. Öğrencilerimizi ailelerini ve yoğun mesai ve emek harcayan öğretmenimiz Yusuf ARSLAN´a teşekkür ederiz.

Saatler: 09.00-14.50 (Normal Eğitim)
Isınma: Doğalgaz
Servis Bilgisi: Öğrenci servis hizmetleri vardır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Türkiye, İtalya, Yunanistan, Bulgaristan ve Litvanya ülkeleri arasında E-Fest e-twinning Erasmuz+ k229 Avrupa Birliği projesi yürütülmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Türkiye, İtalya, Yunanistan, Bulgaristan ve Litvanya ülkeleri arasında E-Fest e-twinning Erasmuz+ k229 Avrupa Birliği projesi yürütülmektedir.

Telefon - (352) 351-2212

WEB - https://mehmettarmanio.meb.k12.tr

Adres - Erkilet Camikebir Mah. Süvari Ybş. Halil Sk. No. 4/1 Kocasinan / KAYSERİ

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Erkilet Çocuk ve Kadın Doğum Hastanesi´ne 100 metredir.

Ulaşım Kuzey çevre yolu ile Erkilet Kavşağı kesişimi, polis okulu karşısı.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 7 Km.